UDVIKLINGSFASEN

DESIGN

Vi arbejder meget gerne tæt sammen med møbeldesignere/arkitekter samt vore kunder omkring nye designs, hvor dialogen ofte har vist, at resultatet bliver rigtig godt, når flere parter er inde over en design/udviklingsopgave, så et samarbejde med vore kunders designafdeling og eksterne designere/arkitekter er klart at foretrække.

Internationaliseringen og de forskelligheder vi ser rundt omkring i verden i dag inspirerer os, og gør os i stand til at deltage i en konstruktiv dialog omkring designet, og vi arbejder også gerne med fantastiske former og farver, som kan hjælpe ens fantasi på vej, når tankerne går på dekoration og indretning af sit hjem.

UDVIKLING

Når der er skabt et design, som vore kunder finder interessant og ønsker at tage ind i sit sortiment, går vi videre i processen. Vi foretager enten selv eller på en af vore partnerfabrikker den fysiske udvikling af møblet ud fra designoplægget, som vi har færdiggjort i samarbejde med vore kunder. På den måde får vi efterprøvet, om konstruktion i virkeligheden også fungerer efter hensigten, og samtidig får man set møblet i en virkelig version, og evt. tilpasninger kan foretages, inden produktet gøres helt produktionsklar.

 

KONSTRUKTION

Vi udarbejder alle de detaljerede tekniske specifikationer for at kunne producere det udviklede møbel – styklister, produktionstegninger, beslags lister, pakkeplaner, karton layout, samlevejledninger, labels, palletering mv. – hele pakken for at kunne fremstille de udviklede møbler og gøre disse klar til levering. I konstruktionsfasen arbejder vi ofte også sammen med produktionspartnerne omkring, hvor råvarerne/komponenterne til produktet skal hentes, og ofte sammenstykkes møblet via komponenter fra flere produktionspartnere.

PRODUKTION

Produktionen foregår på vore partnerfabrikker i Danmark, Kina, Polen og Bosnien. For at kunne anvende de bedste ressourcer til de forskellige opgaver i produktionen, sker det ofte, at vi lader en møbels komponenter fremstille hos flere af partnerfabrikkerne, så den enkelte fabrik laver netop det, som de er mest specialiserede i. Herefter leveres de forskellige komponenter til vor samlings/monterings/pakke afdeling i Roslev, hvor vi foretager en samling/montering/pakning af det færdige møbel.

 

LEVERING

Når varerne er fremstillet, og leveringen er næste fase, så tilstræber vi at håndtere denne opgave på en så optimal måde som mulig, hvor vi er vant til at arbejde med en række forskellige transport virksomheder. Vi er vant til at arbejde med forskellige bookingprocedurer og systemer til sikring af en problemfri leveringsproces.